Vloeren van Procon Bouw

De juiste vloer uit te kiezen is lastig. Met deskundig advies van onze vloeren specialist en werk leveren wij een mooie vloer.

THE FINISHING TOUCH

Voordelen van parket

Ontdek de tijdloze elegantie van onze parketvloeren, ondersteund door een indrukwekkende 25 jaar garantie. Met zorg ontworpen en vervaardigd, belichaamt onze parketcollectie duurzaamheid en stijl. De unieke textuur en warmte van het hout brengen niet alleen een gevoel van natuurlijke pracht in uw ruimte, maar creëren ook een aangename sfeer die uw huis omhult. Onze toewijding aan vakmanschap en de hoogste kwaliteitsnormen zorgen ervoor dat elke plank een meesterwerk is, bestand tegen dagelijkse uitdagingen en toch zijn glans behoudt. Kies voor de tijdloze klasse van parket en transformeer uw leefruimte met vertrouwen, wetende dat u investeert in schoonheid die de tand des tijds doorstaat.

PVC Vloeren

Ontdek de veelzijdigheid van onze PVC-vloeren, met een ruime keuze aan kleuren en een uitgebreid assortiment om aan al uw stijlvoorkeuren te voldoen. Of u nu kiest voor de handige klikversie of de duurzame lijmoptie, onze PVC-vloeren bieden de perfecte oplossing voor elke ruimte. Licht in gewicht, zijn ze ideaal voor bovenetages en zorgen voor een moeiteloze installatie. Daarnaast vraagt deze vloer weinig onderhoud, waardoor u meer tijd kunt besteden aan genieten in plaats van schoonmaken. Kies voor de moderne uitstraling en praktische voordelen van PVC en transformeer uw leefomgeving met gemak en stijl.

Eikenhouten traprenovatie

Overweeg je een traprenovatie en heb je een beperkte ruimte waarin je trap zich bevindt? In dat geval is het aan te raden te kiezen voor een lichte trap, zoals bijvoorbeeld een prachtige eikenhouten trap. Eikenhout is niet alleen licht van kleur, maar past ook naadloos in zowel een modern als klassiek interieur. De diversiteit aan massief eikenhout biedt talloze mogelijkheden, inclusief een scala aan kleuren om uit te kiezen. Of je nu een royale uitstraling wilt creëren of simpelweg je oude trap beu bent en een geheel nieuwe look wilt, een eikenhouten traprenovatie is de ideale oplossing. Ontdek de veelzijdigheid en stijl die eikenhout te bieden heeft, en transformeer je trap met verschillende kleuren olie naar jouw persoonlijke voorkeur.

Wat voor soort Vloeren leggen wij?

 • Visgraat (zowel parket/pvc)
 • Hongaarspunt (zowel parket/pvc)
 • Evt met band en bies (zowel parket/pvc)
 • Afwerking hoge plint (zowel parket/pvc)
 • of platten eiken plint voor parket

  Vloeren ondhoud

  Wij schuren en oliën parket vloeren.
  Neem contact met ons op over de prijzen.

 • Afwerkingsmogelijkheden

  Was, olie, lak en hardwax; alle afwerkingsmogelijkheden hebben allemaal zo hun voor- en nadelen. Welke afwerking het beste is voor jouw houten vloer, hangt zowel af van uw persoonlijke voorkeuren als van jouw leefomstandigheden. De intensiviteit waarmee u uw vloer gebruikt en de aanwezigheid van kinderen of huisdieren kunnen ervoor zorgen dat je kiest voor een afwerking die minder gevoelig is voor het aanhechten van vuil en die makkelijk schoon te maken is. Bedenk dat als je eenmaal voor een bepaalde afwerking heeft gekozen, die beslissing definitief kan zijn.