Vloeren van Procon Bouw

De juiste vloer uit te kiezen is lastig. Met deskundig advies van onze vloeren specialist word het gemakkelijk. Deskundig advies en werk leveren wij een mooi resultaat. Een mooi vloer maakt meteen je huis af.

THE FINISHING TOUCH

Voordelen van parket

De prijs hangt natuurlijk af van het materiaal. Als jij dol bent op eikenhout dan ben je daar aan materiaal wat meer aan kwijt dan als je voor een PVC / Vinyl kiest. Massief eikenhout gaat heel lang mee en daar zit ook 25 jaar garantie op! Bij PVC/Vinyl heb je keuze uit 30 kleuren en ook of je een click of lijmversie wil. Zo zit er in elk materiaal wel weer een voordeel!

Eikenhouten traprenovatie

Heb jij een kleine ruimte waar je trap in staat dan is een lichte trap aan te raden. Denk hier bijvoorbeeld aan licht eikenhout. Een eiken trap is zowel met een modern als klassiek interieur te combineren. Er zijn veel verschillende soorten massief eikenhout, hierbij zijn ook diverse soorten kleuren beschikbaar. Eikenhouten trappen ogen royaal en ze bieden veel mogelijkheden met verschillende kleuren olie.

Wat voor soort parket vloer leggen wij?

 • Visgraat (zowel parket/pvc)
 • Hongaarspunt (zowel parket/pvc)
 • Evt met band en bies (zowel parket/pvc)
 • Afwerking hoge plint (zowel parket/pvc)
 • of platten eiken plint voor parket

  Vloeren ondhoud

  Wij schuren en oliën parket vloeren.
  Neem contact met ons op over de prijzen.

 • Afwerkingsmogelijkheden

  Was, olie, lak en hardwax; alle afwerkingsmogelijkheden hebben allemaal zo hun voor- en nadelen. Welke afwerking het beste is voor jouw houten vloer, hangt zowel af van uw persoonlijke voorkeuren als van jouw leefomstandigheden. De intensiviteit waarmee u uw vloer gebruikt en de aanwezigheid van kinderen of huisdieren kunnen ervoor zorgen dat je kiest voor een afwerking die minder gevoelig is voor het aanhechten van vuil en die makkelijk schoon te maken is. Bedenk dat als je eenmaal voor een bepaalde afwerking heeft gekozen, die beslissing definitief kan zijn Afwerkingsmogelijkheden.