Veelgestelde vragen
Waarom reinigen en daarna desinfecteren?
Omdat met reiniging middel het meeste organisch en anorganisch vuil verwijderd. Met desinfectiemiddel ga je meer onzichtbaar vuil goed te bereiken en verwijderen hier valt micro-organismen en biofilms.
Wat kost het?
Dat is afhankelijk van wat er moet gebeuren en oppervlakte.
Voor wie is het bedoeld?
Wij richten ons op speciale branches waar hygiene een belangrijke rol speelt. Denk aan markten van horeca, vlees, kip, vis, groente, maaltijden en brood/banket.
Wanneer moet woord gebruik van Ademhalingsbescherming?
Tijdens schoonmaakwerkzaamheden in vleesverwerking is adembescherming verplicht om te voorkomen contact met biologische agentia via de luchtwegen te ademen.
Nemen jullie ook particulier klanten aan?
Wij zijn voor iedereen beschikbaar en als het nodig is zijn wij ook in te huren voor losstaande projecten, dit kunnen ook particulieren klussen zijn.
Nemen jullie ook klussen aan buiten weesp?
Jazeker, omdat er weinig bedrijven zijn die hierin zijn gespecialiseerd zijn wij ook operationeel buiten onze eigen vestigingsplaats.