Totaalbouw

Met een ervaren bouwadviseur en ontwerper c.q. constructeur aan mijn zijde maakt een woning aanpassing gemakkelijk en snel. Belangrijk is goed overleg met de aannemer dat zorgt voor een productieve (ver)bouw van de woning. wij geven advies en in combinatie met jou wensen maken we er samen mooi project van. Met de juiste specialist op de juiste plaats verloopt de verbouwing soepel en voorspoedig.

Totaalbouw Rotterdam

Procon Totaalbouw uit Vlaardingen is expert in Renovatie en Nieuwbouw. Procon Totaalbouw is een modern aannemersbedrijf met deskundigheid en kwaliteit. Als afbouwspecialist staan wij garant voor het juiste product op de juiste plaats en afbouw met vakmanschap. Wilt u een vakkundige en betaalbare aannemer? Altijd eerlijke prijs voor uw werkzaamheden.

Procon Vlaardingen wil graag uw partner zijn bij de complete afbouw van uw projecten in de utiliteitsbouw, renovatie, restauratie en woningbouwprojecten. Ons werkgebied omvat heel Nederland.

Wij werken met Bouwbedrijven, Architecten, Vastgoed beheerders, VVE,s, Woningstichtingen, Particulieren. Wij staan voor kwaliteit, vakkennis, vakmanschap en service. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies en informatie.

Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren, bedrijven, hoofdaannemers, als organisaties. Met een flinke portie inzet zorgen wij ervoor dat al uw voorkomende bouwkundige werkzaamheden volledig naar uw wensen worden vervuld.

Met onze ploeg medewerkers weten wij iedere klus in een snel tempo te klaren. Met degelijk vakmanschap en hoogwaardige materialen zorgen wij voor de kwaliteit die u mag verwachten.

Bekijk op deze site diverse projecten of neem voor een vrijblijvend voorstel of vraag contact met ons op.