Over ons

Procon Bouw is een bouwbedrijf in Vlaardingen en heeft al jaren praktische ervaring in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Wij zijn een betrouwbare en resultaatgerichte partij voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en schilderwerk.

Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf en leiden wij vakmensen op. Dat wil zeggen dat we leermeesters in dienst hebben die opgeleid zijn om de volgende generatie de kneepjes van het vak te leren.

Nieuwbouw, verbouw en renovatie

Al uw wensen met betrekking tot nieuwbouw, verbouw en renovatie kunnen wij voor u realiseren. Door middel van onze uitstekende dienstverlening en persoonlijk contact met de klant, weten wij voor iedere klant de beste en meest praktische oplossingen te vinden.

Wij zijn gespecialiseerd in het moderniseren van prachtige woningen uit de jaren 80 waarbij we streven naar optimaal leefcomfort, zonder dat de klassieke stijlelementen verloren gaan.

Advies op maat

Naast dat wij al uw bouw en verbouw wensen realiseren, kan ons bouwbedrijf u ook deskundig adviseren. Wij inventariseren graag al uw wensen en vertalen dit naar een advies op maat. Volledig voorzien van een bouwtekening en compleet uitgewerkte offerte weten wij voor u de meest ideale oplossing uit te werken. Vervolgens kunnen wij het complete bouwtraject voor u overnemen.

Een zolder verbouwen tot een praktische leefruimte? Wij denken graag mee over de passende oplossing voor u.